The theme of the design was a holiday cabin by the lake for a few-generation family. Investors were interested in maintaining the characteristic climate that aroused their memories, at the same time adapting the house to current needs - improving communication and highlighting the unique advantages of this place resulting from the location near the shoreline from which you can admire the sunsets. The heart of the house has always been an open fireplace, gathering family members around. In both prepared concepts, the daily zone is located close to it. It was proposed to use wood to additionally make the interior more cosy and emphasize its idyllic, holiday character.

1/1
1/1
1/1
1/1
Lokalizacja
domku letniskowego nad jeziorem koło Konina
1/1
1/1
Location
of the holiday cabin by the lake near Konin
Concept creation
Stage I
Inventory of the existing situation
Ground floor:
Basement:
Elevations:
Stage II
Analysis of the existing situation and proposed changes. Preparation of two different conceptions.
1/1
1/1

© 2016 by Milwicz-Architekci | biuro@milwicz-architekci.pl | +48 661 332 322